Grafisk design

Kontakt

Menu

Hvem er vi?

Vi er Kreative Professionelle Personlige All Creative

Om All Creative A/S

Hos All Creative A/S giver vi liv til brands, vi styrker dem og gør dem levende i butikkerne,
ved at skabe kreative displays, emballager og POS-løsninger.

Vi er All Creative, fordi vi bestræber os på, at uanset hvad vi gør, er det med et kreativt fokus på funktion, design og løsninger.
Samtidig gør vi det sammen; os og dig som kunde, men også internt i virksomheden.

Sammen er vi All Creative.

Tegnebraet 2
Tegnebraet 3 kopier 3
Tegnebraet 2 kopier 5 1
Der er sund fornuft i god arbejdslyst – GAIS sætter fokus på medarbejdertilfredshed, og gør det nemt at involvere hele organisationen. Her kan du se vores sidst måling.

Full-service partnerskab

Research & Ideudvikling

Til at begynde med vil du høre os stille en masse spørgsmål. Det vigtigste af alt er nemlig at vi kender jeres forventninger, mål og visioner. Herefter finder vi sammen frem til det rigtige mix af værktøjer – hvorvidt det er butiksbesøg, mystery shopping eller desk research.
Idé- og konceptudvikling kan ske på enkeltstående instore produkter eller som en samlet løsning for hele butikskommunikationen fra første visuelle indtryk ved butiksvinduet til købstidspunktet. Vi folder ideen eller konceptet ud med kreative vinkler – både visuelt og verbalt – med praktisk anvendelighed i højsæde. Sammen sørger vi for at ramme målgruppen med de rigtige budskaber i både grafisk og fysisk form.

Design & Konstruktion

I denne fase vil elementerne begynde at tage fysisk form. Konstruktionsafdelingen sørger for fysiske prøver med udgangspunkt i en standard eller en special konstrueret løsning, og på designsiden vil det endelig layout tage form. Hermed bliver det muligt at fremstille et komplet test set – enten til præsentation for evt. kunder eller internt i din virksomhed.

Det er også i denne fase, at al funktionstest vil finde sted i form af fx transporttest mm. – at løsningerne er tilpasset både logistisk, økonomisk og visuelt er for os alt afgørende i denne del af processen.

Produktion

All Creative har egen produktion af alle former for displays, emballager og instore materialer lavet i karton, bølgepap og plast. Herudover har vi et tæt samarbejde med andre leverandører og tilbyder derfor også løsninger i materialer som akryl, metal og træ. Produktionen kan både ske digitalt og traditionelt – alt efter opgavetype.

Lager og logistik

Vi varetager i All Creative alle former for pakkeopgaver med efterfølgende direkte distribution til butik eller salgsteamet. Derudover har vi mulighed for at stille en portalløsning til rådighed, som skaber overblik over dine varer. Herved spares tid i marketing og du kan tilbyde en høj service til butikker og/eller salgsteamet i din virksomhed. Herudover gennemfører vi alle former for logistiske operationer såsom pre-pakning af varer i enhederne, specialpakning og pakning af kampagnematerialer. Vi tilbyder også at varetage fysisk lager og distribution direkte til butikkerne.

 

Top

Bliv kontaktet omkring Om os

Tak for interessen

Du kan nu downloade vores PDF om smartflow. God læselyst

+45 47 17 11 00
info@allcreative.dk

 

Salg:
Islevdalvej 214, DK-2610 Rødovre

Produktion:
Tulipvej 3, DK-7100 Vejle

Bliv kontaktet omkring Om os