Grafisk design

Kontakt

Menu

Ringbind

Ringbind med tryk

Det simple eller det mere spændende produkthåndbog, ringbind, samlemappe, prishåndbog eller som brugermanual.

Ringbind med mekanisme, med eller uden lommer, blokholder, magnetlukning i alle tænkelige opforingsmaterialer – kært barn mange navne!

Vi fremstiller ringbind og produkthåndbøger i alle tænkelige størrelser og med 100-vis af forskellige overflader til alle tænkelige formål, herunder som eksklusiv og flot præsentation af nye produkter, der fortjener lidt ekstra forkælelse og opmærksomhed, men også som arkivering af informationsmateriale, brugervejledninger, personalehåndbøger mv.

Ringbind og produkthåndbøger med logo og design giver god synlighed på brugernes reol, og skaber god reklameværdi for jeres virksomhed. Brugerne vil have jeres virksomhed som ”top of mind” ved at have disse værktøjer lige ved hånden.

Mapperne / ringbind fremstilles i massiv pap i en tykkelse på typisk 2,0-2,3mm, og opfores oftest med en kacheret tryksag udvendig og indvendigt, for at fremstå med lækkert design og finish.

H02 mockup m logo

Se et udvalg af vores ringbind

H01 mockup m logo

Specialdesignet ringbind

Der fremstilles og medleveres ofte registersæt til inddeling af vigtig information i brugbare afsnit, der giver mening for brugeren, 5-delt, 10-delt, 12-delt eller hvad der nu passer til den konkrete opgave. Disse fanesæt, kan også fremstilles i såvel karton som plast, afhængig af design og forventet levetid.

Disse ringbind kan færdiggøres med diverse lommer til kontaktkort, blokke og andre informationer, samt med magnetlukning, elastiklukning for at skabe et anderledes, mere imødekommende og eksklusivt udtryk. Magnetlukningen er med til at give den ekstra lækre følelse af ”klik” eller ”klonk” når den åbnes og lukkes. Det luksuriøse fornemmes straks.

Vi indbinder som kacheret tryksag, i lærredsstoffer, kork, læderlook, metalliske overflader mv., alt efter ønske og det muliges kunst – Det meste er muligt.

Ringbind og produktmapper fremstilles efter opgave i størrelse og antal efter kundes ønsker og behov.

Top

Bliv kontaktet omkring Ringbind

+45 47 17 11 00
info@allcreative.dk

 

Salg:
Islevdalvej 214, DK-2610 Rødovre

Produktion:
Tulipvej 3, DK-7100 Vejle

Bliv kontaktet omkring Ringbind

Tak for interessen

Du kan nu downloade vores PDF om smartflow. God læselyst