Grafisk design

Kontakt

Menu

Lagerhotel

Frigiv Tid Lagerbinding Resurser

Smartflow

Smartflow er en softwareløsning, der hjælper med at få jeres lager- og indkøbsprocesser automatiseret. Vi kan tilbyde jer produktoversigt, lagerhotel og bestillingsportal i én og samme løsning. Det vil øge jeres konkurrencefordele på markedet og frigive både tid og kapacitet i jeres virksomhed til andre opgaver. Vi opbevarer jeres oplysninger sikkert og så har I kun ét sted, I behøver at lede efter informationerne. Smartflow får det hele til at køre automatisk, men I kan til enhver tid gå ind og indhente oplysninger og selv reagere på det, når det bliver nødvendigt.

Smartflow sikrer øgede konkurrencefordele til jer, frigiver tid og giver struktur i jeres organisation samt sparer jer for lagerbindinger.

image 3
Skaermbillede 2022 10 10 kl. 12.42.01

3 forskellige muligheder

Lagerhotel ved All Creative kan sammensættes af 3 muligheder. Produktoversigt, lagerhotel og bestillingsportal. Det er muligt kun at vælge en af løsningerne eller at benytte alle løsninger.

Kunne du tænke dig at læse mere om vores lagerhotel-løsning? Download vores folder ved hjælp af formularen herunder. God læselyst.

Top

Bliv kontaktet omkring Smartflow

Tak for interessen

Du kan nu downloade vores PDF om smartflow. God læselyst

Bestil vores prøvepakke

Bestil vores prøvepakke fyldt med inspiration & kvaliteter. Forny kreativiteten og lad os sammen udvikle jeres næste kampagne

Vi forbeholder os retten til ikke at sende prøvepakken afsted, hvis vi anser at forespørgselen er useriøs

+45 47 17 11 00
info@allcreative.dk

 

Salg:
Islevdalvej 214, DK-2610 Rødovre

Produktion:
Tulipvej 3, DK-7100 Vejle

Bliv kontaktet omkring Smartflow