Grafisk design

Kontakt

Menu

Lagerhotel

Frigiv Tid Lagerbinding Resurser

Smartflow

Smartflow er en softwareløsning, der hjælper med at få jeres lager- og indkøbsprocesser automatiseret. Vi kan tilbyde jer produktoversigt, lagerhotel og bestillingsportal i én og samme løsning. Det vil øge jeres konkurrencefordele på markedet og frigive både tid og kapacitet i jeres virksomhed til andre opgaver. Vi opbevarer jeres oplysninger sikkert og så har I kun ét sted, I behøver at lede efter informationerne. Smartflow får det hele til at køre automatisk, men I kan til enhver tid gå ind og indhente oplysninger og selv reagere på det, når det bliver nødvendigt.

Smartflow sikrer øgede konkurrencefordele til jer, frigiver tid og giver struktur i jeres organisation samt sparer jer for lagerbindinger.

image 3
Skaermbillede 2022 10 10 kl. 12.42.01

3 forskellige muligheder

Lagerhotel ved All Creative kan sammensættes af 3 muligheder. Produktoversigt, lagerhotel og bestillingsportal. Det er muligt kun at vælge en af løsningerne eller at benytte alle løsninger.

Kunne du tænke dig at læse mere om vores lagerhotel-løsning? Download vores folder ved hjælp af formularen herunder. God læselyst.

Top

Bliv kontaktet omkring Smartflow

Tak for interessen

Du kan nu downloade vores PDF om smartflow. God læselyst

+45 47 17 11 00
info@allcreative.dk

 

Salg:
Islevdalvej 214, DK-2610 Rødovre

Produktion:
Tulipvej 3, DK-7100 Vejle

Bliv kontaktet omkring Smartflow