Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik

Denne hjemmeside www.allcreative.dk udbydes og ejes af All Creative AS, Tulipvej 3, 7100 Vejle.

Privatlivspolitik

Som en naturlig del af at levere hjemmesiden vil All Creative som dataansvarlig indhente og
behandle visse personoplysninger om dig som bruger. Strandbygaard vil
via hjemmesiden indsamle og behandle følgende personoplysninger:
• e-mailadresse
• navn
• arbejdsplads
Personoplysningerne behandles med henblik på at fremsende nyhedsbreve eller anden relevant information (når brugeren specifikt anmoder om dette). For information om cookies henvises til nedenstående afsnit.

All Creatives behandling af personoplysninger lever op til de enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataloven samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. All Creative vil ikke behandle brugerens persondata medmindre, der er et legitimt behov herfor. All Creative gennemgår jævnligt sit persondatakartotek og sletter oplysninger, der ikke længere er relevante at behandle samt oplysninger, som en bruger ønsker slettet. Personoplysningerne videregives ikke til tredjepart.

Brugeren kan på begæring få oplyst, hvilke oplysninger om brugeren der behandles hos All Creative. Ligeledes vil All Creative på anmodning foretage berigtigelse af urigtige eller vildledende oplysninger. Brugeren kan til enhver tid gøre indsigelse imod, at brugerens persondata gøres til genstand for behandling. Såfremt der er spørgsmål i relation til All Creatives behandling af personoplysninger på denne hjemmeside, eller såfremt brugeren ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen, send da venligst en mail til info@allcreative.dk

Cookie-politik 

Vi bruger Cookieyes til at håndterer cookietilladelser.

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Cookies på Allcreative.dk

COOKIE TYPEBESKRIVELSE
Marketing / Analytics 
_gaLevetid: ~2 år. Brugt til at skelne imellem brugere.
_gidLevetid: ~24 timer. Brugt til at skelne imellem brugere.
System 
Cookies_AcceptedDenne cookie bliver sat som en del af cookie notifikationer på denne hjemmeside.
_icl_current_languageLevetid: ~1 dag. Indeholder det nuværende sprog af sidens bruger.

Hvis du ikke ønsker cookies fra All Creative kan du altid blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies på din computer eller modtage en advarsel før, der gemmes en cookie. Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken browser du anvender.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål til anvendelsen af cookies på Allcreative.dk

Top

Tak for interessen

Du kan nu downloade vores PDF om smartflow. God læselyst

Bestil vores prøvepakke

Bestil vores prøvepakke fyldt med inspiration & kvaliteter. Forny kreativiteten og lad os sammen udvikle jeres næste kampagne

Vi forbeholder os retten til ikke at sende prøvepakken afsted, hvis vi anser at forespørgselen er useriøs

+45 47 17 11 00
info@allcreative.dk



Salg:

Islevdalvej 214, DK-2610 Rødovre

Produktion:
Tulipvej 3, DK-7100 Vejle
Vesterbro 65, DK-8970 Havndal

Bliv ringet op omkring Privatlivs- og cookiepolitik